avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare

Buna seara
Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG 29/2011.
Va multumesc !

loredana7703@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Manuela Franciuc , Consultant fiscal 12:58, 2 Decembrie 2013
V-am trimis pe mail un formular!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare manuelle manuelle Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)
Model plan restructurare/redresare financiara diskus diskus Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare MagureanuPetronela MagureanuPetronela Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza ... (vezi toată discuția)