avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model plan restructurare/redresare financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model plan restructurare/redresare financiara

Buna ziua.
Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG 29/2011.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:28, 2 Octombrie 2014
Cateva modele gasiti aici:

[ link extern ]
[ link extern ]

Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2014
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare MagureanuPetronela MagureanuPetronela Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare loredana7703 loredana7703 Buna seara Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare manuelle manuelle Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)