avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu in preaviz

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca in perioada de preaviz se poate lua concediu de odihna, in conditiile in care pana in acest moment al anului nu am avut nici o zi libera...si as vrea sa-mi dau demisia. Nu stiu ce se va intampla cu zilele mele libere la care aveam dreptul anul acesta....Daca schimb locul de munca, automat nu voi mai avea drept de concediu curand...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: claudela , utilizator 15:41, 20 Iunie 2013
In perioada de preaviz se poate lua Concediu de odihna. Daca nu se reuseste acest lucru, atunci zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani la incetarea c.i.m.
Multumesc frumos pentru raspuns!
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu imi iau zilele libere cuvenite Ion_g Ion_g Buna ziua, 1.Doresc sa stiu ce se intampla daca nu imi \'revendic\' zilele libere? In curand se implineste un an de cand m-am angajat si doresc sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz danuttunad danuttunad Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un raspuns si anume,daca am 7 zile de concediu de odihna neefectuate aferente anului 2010,iar in data de 14.12.2011 am ... (vezi toată discuția)
Trebuie preaviz pentru demisie? corinaf corinaf Lucrez in Protectia Copilului in functia de educator, as vrea sa stiu daca demisionez imi trebuie preaviz de 15 zile? Si am acumulate 248 de zile libere ... (vezi toată discuția)