avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trebuie preaviz pentru demisie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trebuie preaviz pentru demisie?

Lucrez in Protectia Copilului in functia de educator, as vrea sa stiu daca demisionez imi trebuie preaviz de 15 zile? Si am acumulate 248 de zile libere restante de pe anul 2009-2010 si 22 zile de concediu pe anul curent, cum pot beneficia de ele in conditiile in care nu mi se aproba cererile de concediu, respectiv de libere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 14 Mai 2010
.Da, in caz de demise preavizule este de 15 zile.
Daca nu va intelegeti , prin instanta...daca puteti proba cele afirmate cu inscrisuri
La incetarea c.i.m., zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani ... daca aveti zile libere restante de luat le puteti lua in perioada de preaviz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu in preaviz claudela claudela Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in perioada de preaviz se poate lua concediu de odihna, in conditiile in care pana in acest moment al anului nu am avut ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata si lichidarea acestuia. I0ana89 I0ana89 As vrea sa stiu care sunt beneficiile angajatului ,la incetarea contractului de munca.Ce trebuie sa-i fie platit, daca acesta inceteaza raporturile de munca ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna RELYUTZA RELYUTZA Buna ziua, Angajatorul refuza sa imi acorde zilele de concediu neefectuate ramase de anul trecut(15 zile).Spune ca mi le va plati insa eu vreau sa le ... (vezi toată discuția)