avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

am intanlit urmatoarea situatie:

La o cafenea, se sustine interviul in vederea angajarii urmand ca de a 2a zi sa inceapa lucrul...inregistrez contractul pe revisal azi cu incepere de maine.. dar salariata nu se mai prezinta la serviciu !!!

In baza carui articol fac incertarea CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 18 Iunie 2013
se poate inceta conform art. 31 alin. 3 din Codul Muncii, fara preaviz, in urma unei notificari .
C.i.m. este semnat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat...dar fara nicio ora de prezenta dory09 dory09 Buna dimineata ! Va rog sa-mi dati o solutie la urmatoarea problema : Respectand prevederile legale referitoare la revisal,am operat angajarea ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara GavrilescuG GavrilescuG Buna ziua! As dori sa stiu cum se poate proceda in urmatoare speta: - un salariat aflat in perioada de proba stabilita la debutul intr-o noua functie ... (vezi toată discuția)
S-a depus revisalul, dar angajatul nu mai semneaza cim OAV OAV Buna ziua. Am marea rugaminte de a-mi da niste sfaturi pentru urmatoarea situatie: s-a depus revisalul la itm, dar angajatul nu mai doreste sa semneze ... (vezi toată discuția)