avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 95 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

am intanlit urmatoarea situatie:

La o cafenea, se sustine interviul in vederea angajarii urmand ca de a 2a zi sa inceapa lucrul...inregistrez contractul pe revisal azi cu incepere de maine.. dar salariata nu se mai prezinta la serviciu !!!

In baza carui articol fac incertarea CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 18 Iunie 2013
se poate inceta conform art. 31 alin. 3 din Codul Muncii, fara preaviz, in urma unei notificari .
C.i.m. este semnat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat...dar fara nicio ora de prezenta dory09 dory09 Buna dimineata ! Va rog sa-mi dati o solutie la urmatoarea problema : Respectand prevederile legale referitoare la revisal,am operat angajarea ... (vezi toată discuția)
S-a depus revisalul, dar angajatul nu mai semneaza cim OAV OAV Buna ziua. Am marea rugaminte de a-mi da niste sfaturi pentru urmatoarea situatie: s-a depus revisalul la itm, dar angajatul nu mai doreste sa semneze ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara GavrilescuG GavrilescuG Buna ziua! As dori sa stiu cum se poate proceda in urmatoare speta: - un salariat aflat in perioada de proba stabilita la debutul intr-o noua functie ... (vezi toată discuția)