avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executoriu pe o decizie de impunere din oficiu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executoriu pe o decizie de impunere din oficiu deja desfiintata

Buna ziua,

Am primit pe 10 aprilie 2013 o decizie de impunere din oficiu emisa in 13.12.2012 pentru impozitele, taxele si contributiile cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa pentru luna Ianuarie din 2007.
ANAF n-a inregistrat un D010 de la inceputul lui 2007 trimis prin posta, cand am optat pt declaratii trimestriale, in loc de lunare. Am contestat decizia de impunere la ANAF in termenul legal de 30 de zile => am obtinut o decizie de desfiintare a deciziei de impunere din oficiu in 16.05.2013 pe toate sumele.

Dar, surpriza mare ieri: am primit o somatie + titlu executoriu emise in 02.06.2013 pe aceasi decizie de impunere din oficiu!!!
Am verificat si este acelasi numar de decizie + aceleasi sume de plata, doar data deciziei difera: 13.12.2012 initial si 28.12.2012 in titlu executoriu (13+15=28 zile).

Ce ar mai trebui sa fac si unde ?

Multumesc de ajutor

Alte discuții în legătură

Contestatie somatie executare silita anaf crisad crisad Am primit din partea ANAF o somatie de incepere a executarii silite in temeiul unui titlu executoriu (diferente impozit anual de regularizat) anexat. Si ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu pentru declaratie nedepusa in 2007 CONTABIUM CONTABIUM Buna ziua, Am primit in aprilie 2013, o decizie de impunere din oficiu pentru impozit pe profit aferent trimestrului 1 din 2007, pentru nedepunerea ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere din oficiu tva jade_0923 jade_0923 Buna seara, Nu caut o solutie, ci doar va impartasesc o experienta neplacuta. Inaintea sarbatorile de iarna, primesc un telefon de la un prieten si imi ... (vezi toată discuția)