Buna ziua,
As dori un raspuns din partea dumneavoastra pentru problema pe care o am cu asociatia de proprietari. Am avut intretinere restanta pentru care am fost dati in judecata pentru perioada mai 2011 - februarie 2012 si penalitatile aferente acestei perioade. Instanta s-a pronuntat si am fost obligati la plata tuturor cheltuielilor inclusiv a acestor penalitati. Acum suntem dati din nou in judecata pentru perioada martie 2012 -mai 2013.Problema este ca asociatia a inclus penalitati din mai 2011 - mai 2013. Mentionez ca au fost platite deja penalitati pentru perioada mai 2011-februarie 2012. Este legal sa se solicite din nou penalitati pentru o perioada pentru care am platit deja si pentru care instanta a pronuntat o hotarare judecatoreasca?Este scazuta doar suma achitata ca penalizare dar perioada pentru care se calculeaza este din mai 2011 - sunt trecute 500 de zile desi am platit.
Va multumesc pentru ajutor
Daca asociatia a gresit cu sau fara intentie, o sa aratati acest lucru instantei in noul proces si, probabil ca vi se v-a da dreptate.
Bun, asociatia ca asociatia, dar dvs. cum de reusiti aceasta ”performanta”, de a achita niste obligatii catre asociatie numai prin intermediul instantelor de judecata? probabil ca aveti oarece probleme, dar va uitati in jurul dvs. sa vedeti cine va ”sponsorizeaza costurile de intretinere cate 12 luni? Poate sunt mai necajiti, sunt oameni in varsta cu pensii de doi lei, v-ati intrebat cum platesc acesti oameni? Daca nu v-ati intrebat pana acum, ar fi cazul!
Pentru a sustine si a proba ca reclamanta asociatie de proprietari in uitima actiune a pretins sume care deja au fost dispuse de instanta de judecata si pe care dvs le-ati achitat,fie faceti dovada in instanta a achitarii acestora cu chitantele justificative fie solicitati proba cu inscrisuri expertiza financiar contabila