avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care executor judecatoresc din Bucuresti este ...
Discuție deschisă în Executare silită

Care executor judecatoresc din Bucuresti este competent sa efectueze executarea silita?

Buna seara
Trebuie sa cer unui executor din Bucuresti sa procedeze la executarea silita a conturilor unei Companii Nationale.
Problema este ca nu stiu care executor este competent sa faca executarea silita in conditiile in care sediul Companiei Nationale care urmeaza sa fie executata este in sectorul 1 Bucuresti.
Am gasit un executor judecatoresc din Bucuresti in raza Curtii de Apel Bucuresti, dar sediul Biroului executorului judecatoresc este in sectorul 3 Bucuresti.
Este vreo problema? Poate sa faca executarea acest executor judecatoresc cu sediul Biroului in sectorul 3 sau trebuie obligatoriu un executor judecatoresc din sectorul 1 Bucuresti unde se afla sediul Companiei Nationale executate?
Care executor este competent?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:53, 18 Iunie 2013
Nu exista restrictia executarii conditionata de sediul executorului fata de debitor,in situatia in care ambii sunt in Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita costel_57 costel_57 Buna ziua, Poate un tert poprit (Trezoreria Municipiului Bucuresti, )sa trimita dosarul de executare la alta trezirerie ? si sa fie executata Trezoreria sect ... (vezi toată discuția)
Executare obligatia de a face- instanta competenta luticus luticus Punerea in executare a unei sentinte obligatia de a face s-a facut la judecatoria de la domiciliul petentului. Actele de executare silita s-au facut de un ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita noa noa Daca societatea care trebuie executata silit are sediul in tara iar debitorul este din Bucuresti, se alege un executor din Bucuresti sau din orasul ... (vezi toată discuția)