avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura executare silita

Daca societatea care trebuie executata silit are sediul in tara iar debitorul este din Bucuresti, se alege un executor din Bucuresti sau din orasul respectiv?
Care sunt actele necesare pentru demararea executarii silite?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:16, 5 Decembrie 2017
Se alege un executor judecatoresc din raza Curtii de Apel unde isi are sediul debitorul.
Se formuleaza cerere de executare silita la care se anexeaza inscrisurile care se doreste a fi puse in executare - mai multe detalii va poate oferi executorul pe care il veti alege,
Va multumesc.
Cu multa placere.
Pentru un debitor cu sediul in sectorul 1 si dosar de judecata incheiat la Tribunalul Bucuresti, cum se alege executorul? Institutiile publice au un regim special de alegere a Biroului de Executori (ex. procedura de achizitie) sau aceste servicii sunt exceptate de la legea achizitiilor publice si se aleg pur si simplu de pe tabloul executorilor.
Nu contează sectorul, ci raza Curții de Apel unde domiciliază debitorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care executor judecatoresc din bucuresti este competent sa efectueze executarea silita? iolanda15 iolanda15 Buna seara Trebuie sa cer unui executor din Bucuresti sa procedeze la executarea silita a conturilor unei Companii Nationale. Problema este ca nu stiu care ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Georgeta_E Georgeta_E Buna ziua, Pe scurt: am sentinta civila definitiva si irevocabila din 2014 referitoare la divort, domiciliu copii, pensie alimentara. Cu privire la pensie ... (vezi toată discuția)
Unde sa cer executarea? Eva62 Eva62 Pentru executarea silita a Unei Hotarari Judecatoresti Impotriva M.I.am apelat la un executor din circumscriptia unde apartin.(Deva) Mi s-a spus, ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)