avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda la banca in cazul rambursarii anticipate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda la banca in cazul rambursarii anticipate

Buna seara,

Am contractat un imprumut de la o banca romaneasca in valoare de 6000 lei noi, din care am platit la timp 3 rate.
Intrebarea mea este urmatoarea : In cazul in care vreau sa achit suma ramasa de plata integral, dobanda pe care va trebui sa o platesc este cea calculate la primirea imprumutului sau nu ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:01, 19 Iunie 2013
Nu aveti de ce sa platiti dobanda pentru perioada ramasa din credit, daca platiti anticipat. Acea dobanda e datorata doar dupa ce curge perioada de timp pentru care e datorata. veti plati doar restul ramas din principal credit si dobanda datorata pana la momentul platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita- suma datorata adrian20000000 adrian20000000 buna ziua..am si eu o nelamurire legata de executarea silita. in anul 2008 am luat un credit de 6000 euro de la o banca ,cu o rata de 100 de euro pe 10 ani. ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit bancar, poprire salariu gheorghitadinca gheorghitadinca In anul 2013, mi s-a infiintat poprirea pe salariu ca urmare a executarii silite realizata de Birou executor judecatoresc pentru suma totala de 12.708,75 ... (vezi toată discuția)