avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Raspuns Fond de Garantare
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Raspuns Fond de Garantare

Buna seara! In data de 16 aprilie am depus primul set de acte pentru dosarul Prima Casa. In data de 20 mai dupa lupte seculare, banca(daca CEC-ul este asa ceva) mi-a confirmat ca dosarul este trimis la analiza la Fondul de Garantare. Pe data de 28 iunie imi expira antecontractul si nu am nici un raspuns. Ce sfaturi imi dati? Sa fac vreo plangere la sucursala CEC din Brasov, sau si mai mult de atat? Mie mi se pare aberant timpul asta de asteptare fara nici un raspuns. As afla detalii din alte parti/institutii? Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Prima casa 3,probleme cristy25hmm cristy25hmm Buna, Asi avea o problema mai delicata si va rog sa imi dati un sfat.Eu am facut un antecontract cu vanzatorul pe data de 18-02-2011, acesta mi-a adus toate ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupeara avansul pierdut pentru o casa datorita incompetentei sistemului bancar? mariaioanan mariaioanan i In luna octombrie 2014 am solicitat un credit Prima Casa la agentia BRD-Aushan Titan. In luna decembrie dosarul era complet dar nu a ... (vezi toată discuția)
Antecontract prima casa - avans cj_alexandru cj_alexandru Buna ziua, In data de 15 martie am incheiat un antecontract pentru achizitionarea unui apartament prin programul Prima Casa, formatul fiind cel \'standard\' ... (vezi toată discuția)