avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare Legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare Legea 10

daca am avut cerere la primarie in teremen pe legea 10 dar nu facuta la notar facuta doar de mana este valabila
Cel mai recent răspuns: adamdaniela , utilizator 22:55, 26 Iunie 2013
Notificarea in temeiul legii 10/2001 nu trebuia facuta la notar ci comunicata unitatii detinatoare a imobilului prin intermediul unui executor judecatoresc.
deci nu mai are rost sa cer casa daca nu am comunicarea in termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare! Puiu puiu Puiu puiu În 2005 pe 8 august când era în termenul de valabilitate legea 247/2005 am făcut o notificare prin executorul judecătoresc către o primărie privind un ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren Avran Razvan - Cabinet Avocat Avran Razvan - Cabinet Avocat Bunicul meu a avut un teren in Bucuresti care nu se mai poate retroceda in natura , fiind ocupat de o benzinarie. Cum pot afla daca unul din mostenitorii sai ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 mrnsc_bogdan mrnsc_bogdan Buna ziua, Doresc sa stiu daca mai pot trimite o notificare privitoare la un imobil, conform legii 10/2001.Mi-a spus un executor judecatoresc ca termenul de ... (vezi toată discuția)