avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri pentru bunuri mobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri pentru bunuri mobile

am avut pe actul de la arhiva si cai si cereale si etc pentru ele pot sa iau despagubiri sau nu este o lege
Stimat forumist,

Mesajele fără conţinut, cu rolul de a reiterea întrebarea expusă, nu sunt permise, conform Regulamentului Foumului.

Dacă doriţi un răspuns la problema dvs, ar fi util să încercaţi să prezentaţi mai detaliat speţa dvs.

Din păcate, din ceea ce aţi enunţat până acum, nu se poate înţelege nimic - cel puţin eu nu am înţeles.

Cu stimă.
adamdaniela a scris:

am retrocedat teren agricol dupa bunicul meu ,am avut pe actul de la arhiva si cai si cereale si etc pentru ele pot sa iau despagubiri sau nu este o lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac dupã respingerea contestaþiei în anulare marinica71 marinica71 sunt parat intrun dosar de stabilire a succesiunii la care am facut recurs.recursul a fost admis si trebuia sa primesc citatie de la curtea de apel(unde se ... (vezi toată discuția)
Termen c.e.d.o. - calcul moga_1979 moga_1979 Buna ziua ! Cum se calculeaza termenul de 6 luni in care se poate adresa o cerere la CEDO? In termen de 6 luni trebuie sa ajunga la grefa instantei sau ... (vezi toată discuția)
Noul regulament cedo aplicabil de la 1 ianuarie 2014 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza un link care sa poata fi accesat cu noul Regulament CEDO aplicabil de la 1 ianuarie 2014 in limba franceza sau o carte in care este publicat ... (vezi toată discuția)