Angajatorul imi datoreaza salariile aferente perioadei septembrie 2008-februarie 2009. Tinand cont ca l-am actionat in instanta (cauza castigata) , dupa ce voi primi hotararea judecatoreasca, voi continua cu executare. Dar daca aceasta societate are conturile blocate de la incepului anului 2008 de catre A.N.A.F., iar la sediul social nu se gaseste nimeni , ce anume se va executa pentru a-mi recuperara salariile in suma de 8500 ron? Ce alta varianta ar mai exista in acest caz?
Drepturile salariale se achita cu prioritate. Care este situatia actuala a societatii....este declarata in stare de insolventa sau faliment?
Daca are conturile blocate si nu are bani in conturi, atunci executorul judecatoresc poate trece la executarea silita a bunurilor societatii respective.
Nu am aflat starea societatii... ramasesem ultima angajata (in afara de administrator->director general), dar pana la 3.02.2009, din cate stiam nu era declarata in faliment, doar executari silite (inca "neterminate") ANAF.
Executarea silita asupra unui/unor bun(uri) al societatii, ar trebui sa acopere suma salariilor restante? E inmatriculat doar un autoturism (cam vechi), ce nu cred ca acopera suma de 8500 ron (ca sa nu mai adaug zilele de c.o. cuvenite si neachitate , precum si un salariu compensator conform Regulamentului de Ordine Interioara, pt. art.65 alin.1 C.Muncii).
Exista posibilitatea sa actionez in instanta (in acest caz) pe administratorul societatii sau unul dintre asociati?
Sau ce alte variante (legale ma refer) ar exista ?
sediul nu e proprietate? ar putea fi scos la vanzare...contactati un executor, poate va intelegeti si va dau banii...asta pana nu intra in faliment si atunci trebuie sa va inscrieti la masa credala...