avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buna ziua!am o mare problema. tocmai ce am obtinut o ordananta pentru somatie de plata ptr o societate dbitoare, dar nu am mai avut timp sa o legalizam investim si sa o dam spre executare ca deja am primit adresa despre starea societatii-faliment. ce pot face cu aceea incheiere privind somatia de plata? nu mai pot sa o pun in executare? pot sa ma inscriu la masa credala?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CI Ioana Butan , Avocat 13:23, 17 Mai 2010
Legalizati si investiti hotararea, dupa care formulati o cerere la Tribunal sectia comerciala pentru inscriere la masa credala.
Adica ati fost instiintat ca debitoarea este in faliment? Ati primit adresa de la lichidatorul acesteia? Daca da, nu va mai ramane decat sa va inscrieti la masa credala, in termen.
da, am primit notificare de inscriere la masa credala, nemaiapucand sa legalizam si sa punem in executare sentinta ordonantei de plata
Dupa deschiderea procedurii, se suspenda toate executarile silite
Intai formulati cerere de inscriere la masa credala ca sa nu pierdeti termenul si in paralel investiti cu formula executorie somatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarari legalizate,insolventa clau1980 clau1980 Am doua hotarari definitive la Somatie de plata,datorita faptului ca debitoarea nu a facut recurs in termenul legal de 15 zile. Intrebarea e daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Termen limita ptr inscriere la masa credala. lichidator. discover discover Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri. In primul rand cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
O societate în insolvență trebuie să-mi achite 5 facturi, aferente unor contracte semnate cu administratorul judiciar. care e procedura de urmat în caz că refuză plata? luca 31 luca 31 Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)