avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinte, semnificatie timbru fiscal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinte, semnificatie timbru fiscal

Ce semnifica timbrul fiscal aplicat pe o sentinta cu mentiunea " Cu drept de recurs in termen de 10 zile."?
Cel mai recent răspuns: CosminBalanean , utilizator 12:04, 19 Iunie 2013
Nu se aplica timbru fiscal, ci timbru judiciar.
Sentinta este eliberata uneia dintre parti legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa platesc pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti? ContSters241026 ContSters241026 Am castigat un proces pentru recuperare drepturi salari neplatite Sau expirat cele 10 zile pentru termenul de recurs. Am fost la tribunalul Bucuresti pentru a ... (vezi toată discuția)