avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa platesc pentru legalizarea unei hotarari ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa platesc pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti?

Am castigat un proces pentru recuperare drepturi salari neplatite Sau expirat cele 10 zile pentru termenul de recurs. Am fost la tribunalul Bucuresti pentru a legaliza SENTINTA CIVILA. Am platit taxa de timbru cate 5 lei pentru fiecare copie legalizata.total 5 exemplare = 25 lei. Mai trebuie sa cumpar si timbre judiciare de 1,5 lei ? da sau nu ? Tot la tribunalul Bucuresti sectia aVIII -a Conflicte de munca . mi sa comunicat ca pentru legalizare trebuie sa astept 2 saptamini. De la data cand depun aceste cereri plus taxele aferente. Programul este marti si joi. Nu se pot elibera mai repede aceste legalizari ?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:24, 10 Iunie 2014
Daca exista un program prevazut pentru asa ceva, atunci nu cred ca este posibila eliberarea in alte zile.
pisica69 a scris:
Mai trebuie sa cumpar si timbre judiciare de 1,5 lei ? da sau nu ?

Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare atomol atomol Pentru a radia un litigiu inscris in cartea funciara am obtinut o sentinta definitiva de la curtea de Apel bucuresti dar nu e legalizata Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)