avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... In registrul primariei 5 ha dar pe titlu 4 ha
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

In registrul primariei 5 ha dar pe titlu 4 ha

Buna ziua
Detin 5h de teren agricol in registru agricol la primarie
dar pe titlu nu l-au trecut dect 4h am o adeverinta de la primarie stampilata semnata
dar acum l-au confiscat acel hectar care e in plus .dumnealor au gresit cand au facut titlul si ulterior mi-au dat adeverinta pe tot pamantul acum cu schimbarea primarilor lau confiscat ce pot sa fac ca sa recuper?
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 14:03, 19 Iunie 2013
cerere in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va adresez si eu o intrebare. se poate vinde un teren ... Doru.200 Doru.200 Buna seara! Va adresez si eu o intrebare. Se poate vinde un teren unde tatăl meu are titlu de proprietate? Tata a decedat în 2010. In 2011 un hectar din cele ... (vezi toată discuția)
Am pierdut recursul..ce trebuie sa fac? costi_mbd costi_mbd Stimati Domni, Am avut un proces pe rol in instanta din anul 2006, spun ca am avut pentru ca in data de 3 noiembrie 2009 am pierdut recursul fara sa n i se ... (vezi toată discuția)
Furt de proprietate fiordeanoana fiordeanoana buna ziua. as vrea sa stiu cum sa procedez in cazul in care m.am trezit cu pamantul vandut fara ca eu sa stiu iar titlul de proprietate este la mine fara nici ... (vezi toată discuția)