avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vanzare teren, proprietar cu credit restant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vanzare teren, proprietar cu credit restant

Buna ziua! ma rugat o cunstinta sa va intreb daca poate vinde o proprietate daca ar un credit de nevoi personale ,mentionez ca nu a mai platit creditul de ceva timp ,iar o parte din bani sa de la banca ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 13:33, 19 Iunie 2013
Sigur, poate vinde fara probleme, ideal ar fi ca dupa vanzare sa achite datoria la banca.
Daca nu este constituita o garantie de catre creditor asupra prop. respective, poate fi vanduta oricand de catre proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banca radube radube Am o firma care in momentul de fata are datorii numai la banca, o linie de credit.Afacerea merge sigur spre faliment.Am o casa cu care am girat linia de ... (vezi toată discuția)
Executare silita piscot2011 piscot2011 Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura poate executa banca un imobil vandut cu rezerva proprietatii pana la achitarea lui de catre cumparator. Mai in ... (vezi toată discuția)
Credit auto Srb Srb Buna ziua, am un credit auto la banca si din cate am inteles am gaj pe ea. Eu as dori sa vand masina, dar am inteles ca din cauza contractului banca nu ma ... (vezi toată discuția)