avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere contract de credit persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere contract de credit persoane fizice

Ce se intampla dupa ce imi rezilieaza contractul de credit nevoi personale persoana fizica?
M-au sunat si mi-au zis daca nu achit in 3 zile rata imi rezilieaza contractul, iar eu nu am bani sa platesc.
Cel mai recent răspuns: anamariamoiseb , utilizator 16:11, 19 Iunie 2013
va executa silit orice bun mobil ( inclusiv venituri) sau imobil aflat in prorpietatea dumneavoastra, pana se recupereaza in intregime creanta bancii, plus cheltuielile cu executarea, incluzand aici si onorariu de executor.
nu am nici un bun pe numele meu, decat salariu care e foarte mic pe cartea de munca 500 ron.
Si la cat se ajunge suma cu executare si onorariu.
Nu am de unde sa stiu ce datorie aveti la banca. La restul ramas din credit se adauga dobanzi, penalitati de intarziere, si la toate acestea minim 10 % in plus onorariul executorului.
ok, multumesc mult de informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita si cesionare creanta? creatorz creatorz Buna ziua. Am obtinut un credit de nevoi personale la banca pe 5 ani.Timp de 4 ani am platit rata integral dupa care am fost disponibilizat si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Datorie banca chivudana chivudana Buna ziua., La inceputul anului 2012 am facut o refinantare cu o banca de un credit de nevoi personale de 25000lei. Pana in august 2013 am platit cand rata la ... (vezi toată discuția)
Executare bancara ion174 ion174 Buna ziua, Acum un an si jumatate am contractat un credit de nevoi personale , am platit o parte iar restul nu am mai putut plati si mi sa trimis dosarul la ... (vezi toată discuția)