avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Depunere acte pasaport la Consulat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Depunere acte pasaport la Consulat

Aa vrea o informatie! eu ma aflu an Italia, pasaportul a-mi expira an luna august si nu am acuma posibilitate de a pleca an tara, as putea sa depun actele la consulatul Romaiei an italia si cand plec acasa sa ridic pasabortul din tara? am auzit ca dureaza mult pana vine pasaportul aici an Italia....
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:25, 19 Iunie 2013
Da, se poate.
In momentul depunerii cererii mentionati ca vreti sa il ridicati de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenţa Pasapoartelor Simple de care apartineti (din judetul in care locuiti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare ci in curs de expirare Nvalentina Nvalentina Buna seara! Urmeaza sa mi expire CI peste 2 luni.Momentan sunt in strainatate.Vreau sa vin in tara sa mi fac si pasaport si sa mi schimb si actul de ... (vezi toată discuția)
Pasaport aureliaoraca aureliaoraca buna seara..am si eu o intrebare. pasaportul copilulu meu expira pe 21 iulie, dar eu vreau sa plec cu el pe 28 iunie.intrebarea mea este.pot face cerere de ... (vezi toată discuția)
Renuntarea temporarà la domiciliul in romània engel engel doresc sa stiu cu precizie daca se poate renunta la domiciliul temporar in romania,si pt cat timp e posibil ...Si daca comporta complicatii avind un apartament ... (vezi toată discuția)