avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit cu ipoteca pentru apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit cu ipoteca pentru apartament

buna ziua, la credit cu ipoteca, de exemplu la cec bank, daca vreau sa-mi fac un credit cu ipoteca pentru a cumpara un apartament in valoare de 75.000 euro pe 30ani, am posibilitatea sa primesc o suma mai mare decat valoarea apartamentului care-l doresc sa-l cumpar? as fi avut nevoie de aprox 77.000-80.000 pentru a-l mobila si achita unele datorii. sau creditul obtinul cu ipoteca pentru achizionarea unui apartament nu poate fi mai mare decat valoarea apartamentului?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Robert_tm , utilizator 08:37, 20 Iunie 2013
nu.
veti primi strict cat este prevazut in contract.
puteti face credit separat de nevoi personale
si am vreo sansa sa m-i se aprobe un credit cu ipoteca si o refinantare a 2 credite de nevoi la acceasi banca la care vreau sa fac creditul ipotecar? am salariul net de 2000ron
in conditiile in care am 8000ron credit nevoi si nu sunt rau platnic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil ipotecat alexandru-fiscu alexandru-fiscu Doresc achizitionarea unui imobil (ap 3 camere) asupra carui exista o ipoteca.(cumparat prin credit ipotecar). In prezent creditul ipotecar insumeaza aprox ... (vezi toată discuția)
Partaj lungan_ro_1961 lungan_ro_1961 in anul 2004 ne-am casatorit iar in anul 2006 am primit de la socrii o suma de bani ,transfer facut prin banca ,in contul sotiei, suma de bani cu care am venit ... (vezi toată discuția)