avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda lipsa rovignieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda lipsa rovignieta

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dvs. intr-o problema.
astazi 19.06.2013 am gasit pe usa apartamentului o amenda contraventionala in valoare de 250 ron ptr. ca am circulat in jud. Valcea (tranzit) fara a avea rovignieta valabila.
Procesul verbal a fost intocmit pe numele sotiei pentruca masina este inmatriculata pe numele ei desi eu (sotul) conduceam in acea zi masina. Procesul verbal a fost general electronic si lipseste semnatura agentului constataor, obiectiile mele etc. Acum, problema este ca sotia mea primeste indemnizatie pentru cresterea copilului, Este posibil ca aceasta contraventie sa intrerupa sau sa afecteze acet beneficiu ? Pe de alta parte doresc sa fac o contestatie la acest PV. la cat timp dupa primirea PV-ului pot face contestatie? Contestatia o trimit la judecatoria pe raza careia s-a savarsit contraventia?
Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: contactbogdan , utilizator 16:41, 20 Iunie 2013
contactbogdan a scris:

Este posibil ca aceasta contraventie sa intrerupa sau sa afecteze acet beneficiu ?
nu.
Pe de alta parte doresc sa fac o contestatie la acest PV. la cat timp dupa primirea PV-ului pot face contestatie?
15 zile de la comunicare.
Contestatia o trimit la judecatoria pe raza careia s-a savarsit contraventia?
da


Plangerea contraventionala o formuleaza sotia dvs. nu dvs.(cine este amendat in procesul verbal) .
Va multumec foarte mult ptr. raspunsul dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet suspendat qeruta qeruta buna ziua ieseam de pe un drum fara prioritate am dat voie la trei masini sa treaca si mai era o masina de politie la vro 100m .am vazu ca e departe si am ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat din cauza unei colici renale Andrei Lungu Andrei Lungu Apelez si eu la dvs. pentru a ma ajuta sa contest un PV emis de politie. Am sa va povestesc pe scurt ce mi s-a intamplat:Acum cateva ore am iesit cu masina de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie in care numele a fost mentionat gresit mihai0888 mihai0888 In dimineata aceasta am fost surprins de un aparat radar cu 64 km/h in localitate si am fost oprit am fost sanctionat cu 2 puncte amenda in cuantum de 140 lei ... (vezi toată discuția)