avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... raspuns Compartiment Asociatii de Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

raspuns Compartiment Asociatii de Proprietari

Stimati forum-isti, doresc sa va cer parerea cu privire la un raspuns primit din partea Compartimentului Asociatii de Proprietari. Conducerea asociatiei de proprietari nu s-a achitat niciodata de obligatia inscrisa in art. 25 alin. 4 Legea 230/2007, aceea de a transmite proprietarilor procesele-verbale in care sunt consemnate Hot. Adunare Generala. Avand in vedere ca in perioada 2007-2011 s-au operat mariri salariale, s-au acordat prime, premii si alte asemenea, ulterior impuse pe listele de plata, am dorit sa intru in posesia proceselor verbale pt a dovedi ca noi, proprietarii, nu am votat aprobarea acestor sume. Intr-o prima faza, am cerut aceste procese-verbale conducerii asociatiei de proprietari. Raspunsul a fost urmatorul: Noi am depus procesele-verbale la Primarie, cereti-le de acolo sau prin instanta de judecata. Bun...Am cerut procesele-verbale Primariei, iar compartimentul asociatii de proprietari trimite urmatorul raspuns: In temeiul art. 25 alin 4 (invocat de mine) punem in vedere Asociatiei de Prop. sa transmita proprietarilor PV din 2013 (?????) iar cele aferente perioadei 2007-2011, cereti-le voi proprietarii, in temeiul art. 10. Pai daca PV din 2013 trebuie emis in baza art. 25 alin 4 (adica e o obligatie din oficiu a Asociatiei) de ce celelalte trebuie cerute in temeiul art. 10, in conditiile in care Primaria a retinut ca am cerut deja documentele si raspunsul a fost peste masura de obraznic? De ce le tine spatele acest Compartiment cu rol de control ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 12 Iulie 2015
asd1 a scris:

....

P.S.
Vă rog, nu ştergeţi această postare, pentru că nu e nimic off-topic !
Tot ce scriu pe acest Forum are legătură cu topicul respectiv deschis !
Off-Topicul e greu de stabilit, odată ce discuţi despre subiectul topicului, chiar şi cu o frază.
Cenzura de orice fel e interzisă, chiar şi în mediul on-line !

Regulament Forum Avocatnet.ro

Moderatorii au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
Gestionarea mesajelor inseamna dreptul de a sterge / edita mesaje si de a muta subiecte incadrate gresit. De asemenea, moderatorii au dreptul de a inchide topicuri al caror subiect este epuizat si a caror evolutie deviaza fie de la subiectul propus de initiator, fie de la ce ne dorim pe acest forum - profesionalism si bun simt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare p.v. ale adunarilor generala a asociatiei de proprietari solo.mio solo.mio As. de proprietari este data in judecata si se solicita anularea tuturor p.v. ale adunarilor generale sub motivul ca acestea nu au fost convocata in mod ... (vezi toată discuția)
Comitet asociatie = tatal, fiul si ....? dara3923 dara3923 Buna seara! Revin cu o alta rugaminte de a ma lamuri, de a ma sfatui care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a fi totul ok sau mai bine zis legal in ... (vezi toată discuția)
Este normal pentru o garsoniera sa platesc 48 lei salariu adm ... cristianpitica cristianpitica Este normal pentru o garsoniera sa platesc 48 lei salariu adm + 19.08 taxe juridice + 25 curatenie un total de 90 de lei cum este posibil sa platesc mai mult ... (vezi toată discuția)