avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara- cum aflu veniturile debitorului ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara- cum aflu veniturile debitorului ?

Buna ziua!!! Cum pot afla unde lucreaza fostul sot ? Am aflat zilele trecute ca respectivul s-ar fi angajat si trebuie sa aflu unde anume lucreaza si pe ce salariu pentru a putea demara actiunile pt plata pensieie alimentare! multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:56, 20 Iunie 2013
Nu s-a stabilit pana acum sa plateasca pensie si cat ?
De la rude, prieteni, cunstinte, angajati un detectiv.
BA da in instanta a declarat ca va platii 150 ron pe luna
mergeti la un executor, puneti in executare hotararea si va zice executorul unde lucreaza.
Apoi va puteti adresa instantei pt recalculare si indicati angajatorul.
As zice sa ma asteptati un pic poate angajatorul nu-i face contract de munca imediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mihaelacristea09 mihaelacristea09 Buna ziua, Am o cunostinta (barbat) care este divortat de aproape 2 ani si in urma divortului s-a stabilit pensia alimentara la 500 ron el avand salariul la ... (vezi toată discuția)
Cerere recalculare pensie alimentara Geanina_C Geanina_C Buna ziua, In urma pronuntarii divortului, minora in varsta de 7 luni mi-a fost incredintata mie. Tatal ei, la momentul respectiv (in anul 2009), nu avea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Fio Fio In urma divortului s-a stabilit pentru minor pensia alimentara dar la cateva luni fostul sot a plecat in Germania. Am inaintat o actiune de recalculare a ... (vezi toată discuția)