avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despagubiri in litigii de munca (anulare decizie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despagubiri in litigii de munca (anulare decizie de concediere)

Am fost angajata la o firma pana in septembrie 2012, cand am fost concediata ilegal. Din acest motiv am dat firma in judecata si am solicitat anularea deciziei de concediere, fara sa solicit si reintegrarea. Am castigat procesul, decizia de concediere a fost anulata prin pronuntarea unei sentinte ramasa definitiva in februarie 2013. Prin aceasta sentinta am castigat si despagubiri reprezentand toate drepturile de care as fi beneficiat in calitate de angajat in perioada sept 2012-februarie 2013(de la data concedierii ilegale pana la data ramanerii definitive a sentintei).

In martie 2013 angajatorul mi-a platit drepturile salariale nete. Am solicitat la casa de pensii si la cea de sanatate o fisa personala pentru a vedea daca contributiile retinute din salariul brut si contributiile datorate de angajator au fost declarate si virate. Nu s-a intamplat acest fapt pana in prezent.

Intrebarea mea este: Daca la acest tip de despagubiri se calculeaza toate contributiile ca si la drepturile salariale si cand ar trebuit declarate si virate aceste contributii(lunar prin rectificative, la data efectuarii platii despagubirii sau alta varianta)?

Legal ce cai pot urma ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 21 Iunie 2013
Care este solutia exacta a instantei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta civila definitiva si irevocabila ContSters284090 ContSters284090 Buna ziua, In calitate de angajator vin cu urmatoarele precizari : Am o sentinta civila definitiva si executorie de drept la data de 19.11.2012. Cu drept ... (vezi toată discuția)
Concediere nelegala - consecinte sentinta cgolgot cgolgot Buna ziua , as avea o intrebare legata de o concediere nelegala.Un salariat a avut contract de munca incepand cu martie 2014 pana a fost concediat in mai ... (vezi toată discuția)
Calcul salarii hotarare judecatoreasca niccu niccu Buna ziua, Am primit de la societate modul de calcul al drepturilor banesti,iar la salariul brut mi-au fost scazute toate datoriile catre stat.Insa aceste ... (vezi toată discuția)