avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

Am facut un act aditional la un contract de inchiriere intre mine ca propietar si o societate commerciala. As vrea sa intreb daca societatea comerciala intra in insolventa as putea sa I evacuez pentru neplata chiriei? Mentionez ca nu am clauze in contract.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:20, 20 Iunie 2013
Pentru neplata chiriei puteti sa l evacuati nu ca intra in insolventa. Contractul trebuie sa aibe niste clauze privind rezilierea lui.
Dar daca totusi intra in insolventa si are restante la chirie pot sa l evacuez si in insolventa? In contract scrie ca chiria se va plati lunar ,doar atat. Si sa inteleg ca actul aditional este executoriu?
Da este titlu executoriu daca este autentic sau este inregistrat la Fisc. Da puteti sa l notificati pt neplata chiriei si apoi sa cereti evacuarea daca nu plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere - titlu executoriu niculaucarmen niculaucarmen Am inchiriat un spatiu :hala+birouri in baza unui contract de inchiriere. Printre clauzele contractului de inchiriere am stabilit ca plata chiriei si ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cu bucluc Monica H. Monica H. Am incheiat un contract de inchiriere cu clauza de \\"reziliere unilaterala neplata chirie si...sigilare/blocare cai de acces in spatiu\\" Am un chirias ... (vezi toată discuția)