avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea numelui dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea numelui dupa divort

In urma divortului,in hotarare se specifica faptul ca trebuie sa revin la numele anterior casatoriei,fara a se specifica o perioada de timp in care trebuie sa fac acest lucru .As dori sa stiu daca desi nu a fost specificat ,exista vreo reglementare in acest sens care sa ma oblige sa fac acest lucru intr-un anumit timp-limita.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: stefania38 , utilizator 17:36, 9 Noiembrie 2011
Buna ziua,

As avea si eu o intrebare:

< Cum se poate reveni la numele anterior casatoriei in cazul in care sentinta prevede ca "sotul incuviinteaza ca sotia sa-si pastreze numele dobandit prin casatorie" ?>

Multumesc.
dupa divort daca vreau sa ies cu copilul din tara ,mai este nevoie de acordul tatalui copilul este minor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, Am divortat de comun acord in luna octombrie si acum cateva zile am primit decizia prin posta. Am solicitat revenirea la numele dinainte de ... (vezi toată discuția)
Buletin facut tarziu bogdanirimia bogdanirimia buna ziua! as vrea sa stiu daca mi se va da amenda din cauza ca nu mi-am facut cartea de identitate la timp.eu am intarziat 2 ani deoarece am fost plecata din ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume ContSters116875 ContSters116875 In cazul schimbarii numelui, ca urmare a casatoriei, in cat timp se pot actualiza datele la : banca (in cazul unui credit deja existent), serviciu ( ... (vezi toată discuția)