avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare dupa divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare dupa divort

AM TERMINAT PROCESUL DE DIVORT. CUM IL EVACUEZ PE SOT IN CONDITIILE IN CARE IMOBILUL ESTE AL MEU?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 07:43, 21 Iunie 2013
Doar prin actiune in evacuare in instanta daca refuza sa paraseasa domciliul.
Formulati actiune in evacuare, obtineti o hotarare in acest sens, iar daca nici atunci nu paraseste imobilul , puneti in executare hotararea prin intermediul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa divortez si sotul nu este de acord- cum procedez? adriana1212 adriana1212 vreau sa dau divort dar sotul a zis ca nu va semna pt despartire. cum pot sa termin mai repede si cu costuri mai mici. nu avem copii dar inca stam impreuna in ... (vezi toată discuția)
Sotia nu doreste sa divorteze gabriel1967 gabriel1967 Buna ziua, M-am separat de sotie acum un an si jumatate, nu avem nimic de impartit, dar ea nu doreste sa divorteze. Cat ma poate plimba pe drumuri daca ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa cory1712 cory1712 Buna ziua, Locuiesc cu sotul in casa parintilor mei, am depus actele de divort si parinti mei i-au spus sotului sa paraseasca locuinta ,insa el refuza. Ce ... (vezi toată discuția)