avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare bani din datorii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare bani din datorii

Buna ziua,
Am si eu cateva nelamuriri, daca poate cineva sa ma ajute.
In noiembrie 2012 am cumparat un apartament prin licitatie, dar nu am intrat in posesia lui decat in aprilie 2013, in tot acest timp sau acumulat cheltuieli la intretinere pe care fostii proprietari nu le-au achitat.
1) Eu as vrea sa stiu daca trebuie sa achit mai intai acele cheltuieli ca sa pot sa sa-i dau in judecata pentru a-mi recupra banii?
2) In cat timp trebuie sa fac aceste demersuri de la intrarea in posesie ?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:50, 22 Iunie 2013
lucy_lucianna a scris:
In noiembrie 2012 am cumparat un apartament prin licitatie..

Din noiembrie 2012 platiti intretinerea catre asociatie.
Atunci ati devenit proprietari si atunci trebuia sa anuntati asociatia...
Dar indiferent ca ati anuntat sau nu atat timp cat sunteti proprietar trebuie sa platiti la asociatie. Oricine cumpara un apartament poate lasa fostii proprietari sa mai locuiasca o perioada, poate sa inchirieze apartamentul, poate sa-l lase nelocuit..., dar proprietarul suporta intretinerea si este responsabil pentru aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiele de bloc neplatite si mobila ecc. furate Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli BUNA ZIUA, AM DIVENIT PROPRIETAR CU COTA 1/2 DE UN APARTAMENT, PRIN SINTINTA DE TRIBUNAL ARAD IN OCTOMBRIE 2010. IN APARTAMENT ERAU CA CHIRIASI (CU CONTRACT ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere beatrice3108 beatrice3108 Buna ziua, va retin atentia cu urmatoarea speta: In luna agust 2011, am parasit domiciliul conjugal impreuna cu fiul meu, eu fiind coproprietar al unui ... (vezi toată discuția)
Executari silite imobile ContSters275324 ContSters275324 Am cumparat un apartament de la executare silita de la o banca. Fostul proprietar are datorii mari la intretinere, trebuie sa le preiau eu? Asa ceva nu scria ... (vezi toată discuția)