avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce foruri pot sesiza in cazul unor prestatori de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce foruri pot sesiza in cazul unor prestatori de servicii care nu respecta normele de igiena si abuzeaza de clienti

Am apelat la serviciie unui salon cosmetic din Bucuresti si am constata ispa respectarii normelor de igiena. Mai mult, pentru ca nu mi s-a respectat programarea si am refuzat sa astept mai bine de 1 ora pentru a beneficia de serviciile pentru care am platit, am fost pur si simplu trimisa la plimbare fara a mi se returna banii. Mai mult am constatat ca salonul nu emite bon fiscal pentru toti clientii. Cui ma pot adresa pentru a sesiza aceste nereguli?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:39, 21 Iunie 2013
Sunt mai multe aspecte,care punctual pot fi verificate de autoritatile in domeniu,respectiv directia de sanatate publica,comisariatul national de garda financiara,autoritatea nationala de protectia consumatorului,care in urma controlului ,daca se confirma aspectele sesizate,pot dispune diferite masuri,inclusiv sanctionarea unitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! lucrez în domeniul beauty, mai exact pe partea ... Elena-Monica Elena-Monica Bună seara! Lucrez în domeniul Beauty, mai exzact pe partea de manichiură/pedichiură. La începutul anului, în primele zile am început munca într-un ... (vezi toată discuția)
Intrebare activitate control service auto neautorizat la onrc smara_1009 smara_1009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea intrebare: Ce autoritate sau instituție publica are atributiuni de constatare, control și ... (vezi toată discuția)
Sesizare garda financiara cocco cocco Buna ziua, va rog sa-mi spuneti unde as putea sa reclam o firma din Bucuresti pentru ca nu mi-a eliberat bon fiscal? O adresa de mail sau corespondenta, va ... (vezi toată discuția)