avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CUM POT URMARI STADIUL UNUI DOSAR PENAL IN PARCHET
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CUM POT URMARI STADIUL UNUI DOSAR PENAL IN PARCHET

Buna ziua.am un dosar penal pentru circulatie pe drumuri publice cu o alcoolemie peste limita.in acest moment dosarul se afla la parchet din luna martie 2013.nu am primit nici un fel de solutionare.care este posibilitatea de a afla stadiul dosarului,fizic sau on line.mentionez ca este vorba despre parchetul ploiesti pt un eventual link.
cu respect va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariuscarabus , utilizator 12:37, 22 Iunie 2013
Online nu se poate,trebuie sa mergeti la parchet si sa verificati care este stadiul dosarului.
Sau va angajati un avocat care sa verifice ce se intampla cu dosarul.
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2013
Stefan Bicov, Avocat
multumesc mult.exista cumva vreo procedura de urgentare a solutionarii?
Va trebui sa mergeti personal la parchet sa va interesati la ce procuror a fost repartizat si sa aveti o discutie cu acesta, eventual ii depuneti si o cerere scrisa de urgentare a solutonarii.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal pentru accident auto ank2010 ank2010 buna ziua am si eu o rugaminte daca ma puteti sfatui ce sa fac.....am avut un accident auto acum 3 ani de zile cu un pieton care nu se afla pe trecerea de ... (vezi toată discuția)
Solutie procuror intr-un dosar Claudiu Daniel Claudiu Daniel Buna ziua. Am fost urmarit penal pentru punere in circulatie a unei masini cu numere rosii expirate. Miercuri am fost l postul de politie sa dau declaratia ... (vezi toată discuția)
Perioada solutionare dosar penal alcool la volan cristian12345 cristian12345 Buna ziua , acum ceva timp mai exact acum aproximativ 1 saptamana dosarul meu de cercetare pentru conducere sub influenta baututrilor alcoolice a plecat la ... (vezi toată discuția)