avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis

Buna seara ,in urma cu 1zi am redobandit permisul cat b dupa ce a fost anulat in urma conduceri sub influenta bauturilor alcolice peste limita legala (0,80)dupa 1 an si jumatate pana ce mia ai expirat condamnarea am reusit sa redobadesc permisul si sa fiu admis din prima si la teorie si la traseu ,intrebarea mea este daca eu mai sunt obligat sa port semnele de incepator .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:37, 21 Iunie 2013
avand in vedere faptul ca nu ati mai facut scoala de soferi pentru obtinerea permisului de conducere consider ca nu va mai incadrati la categoria "incepatori".:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere auto 1 vasile_sz vasile_sz Daca la un sofer ia fost anulat permisul acum 7-8 ani , dupa un dosar penal cu condamnare la inchisoare ptr. conducer sub influenta alcoolului si parasirea ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis tirsu tirsu am fost condamnat 5 luni cu suspendare ptr conducerea autovehicolului sub influenta bauturilor alcoolice, prin hotararea definitiva si irevocabila din data de ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)