avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie DNA in calitate de martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie DNA in calitate de martor

Buna seara, azi dimineata am gasit in cutia postala o citatie de la dna sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari in care sunt chemat in calitate de martor, in cauza privind procesul penal nr 49/p/2012. Mentionez ca citatia nu a fost recomandata si nu am nici date de contact.
Problema este ca trebuie sa ma prezint la Bucuresti, eu sunt din provincie si nu am bani de transport, in cazul acesta ce fac?
Ca fapt divers, nu cunosc pe nimeni din acel dosar.
Ce se intampla daca nu ma prezint? Cu cine trebuie sa iau legatura pentru a anunta ca nu am bani de transport?
In astfel de situatii avocatul ia legatura cu organul de ancheta penala dar daca nu aveti bani pentru transport va trebui sa adresati o cerere inscris la parchet.
Vor veni ei sa va ia de acasa daca nu aveti bani ca sa va deplasati.
Eu cu cine trebuie sa iau legatura? Nu cunosc niciun avocat si nu stiu nici la ce Parchet trebuie sa merg?
Daca s-a emis o citatie trebuie sa scrie in ea si parchetul.
Daca cumva nu scrie nu va veti putea prezenta.
PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE Str. Stirbei Voda Nr 79-81 Sector 1.
Cu ce bani ajung eu acolo? sunt 350 km care ma despart de acest Parchet.
Pot veni ei sa va ia daca nu va prezentati.
Daca nu aveau nevoie de declaratia dvs. nu va citau.

Alte discuții în legătură

Comisie rogatorie pentru martor marinica71 marinica71 am primit o citatie de la politia buzau sa ma prezint in calitate de martor privind savarsirea infractiunii de furt.eu locuiesc la iasi si nu am timpul necesar ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare urmarire penala art 318 alin12 ncpp Madalin0123 Madalin0123 Am primit o citatie in legatura cu o petarda aruncata la un meci de fotbal .. Trebuie sa ma prezint la judecatorie .. Imi trebuie avocat ? Ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)
Neprezntarea la ora stabilita conform citatiei av_emy av_emy Daca o persoana nu se prezinta la ora stabilita in citatie deoarece a fost citat l sediul politiei din alta localitate aflata la 6 ore distanta fata de ... (vezi toată discuția)