avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comisie rogatorie pentru martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comisie rogatorie pentru martor

am primit o citatie de la politia buzau sa ma prezint in calitate de martor privind savarsirea infractiunii de furt.eu locuiesc la iasi si nu am timpul necesar pentru a merge pana la buzau.pot cere o comisie rogatorie pt a da declaratii la iasi pt a nu ma mai deplasa la buzau?cum pot face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:28, 30 Decembrie 2015
nu dvs puteti cere ci organul care v-a citat, luati legatura cu ei si spuneti-le ....sa nu va treziti amendat ca nu v-ati prezentat....
Depuneti o cerere in scris prin care sa solicitati sa fiti audiat prin comisie rogatorie.
E si aiurea sa mergeti pe banii dvs. ca sa dati declaratie...
In calitate de martor aveti dreptul la restituirea cheltuielilor de transport, întreţinere, locuinţă şi a altor cheltuieli necesare, prilejuite de chemarea dvs.

Stiti cati martori raman cu buza umflata?
Banuiesc ca nu stiti in mod practic...

Teoria este teorie dar practica...omoara...
Nu ne omoara...ci omoara...
Trebuie sa solicite in primul rand.

Alte discuții în legătură

Buna seara !astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere ... Florentinjenea Florentinjenea Buna seara !Astazi am primit o Înștiințare in care mi se cere sa ma prezint pentru a mi se înmâna actele de procedura.Am sunat la numărul de contact de ... (vezi toată discuția)
Audiere martor/inculpat laur2013 laur2013 In ce conditii un martor poate fi audiat la domiciliul acestuia daca sectia de politie este din alt judet? In ce conditiipoate fi audiat un inculpat daca ... (vezi toată discuția)
Citare ca martor tarca tarca Buna, Am primit, in posta (nimeni nu a semnat de primire) o citatie de martor intr-un proces de fond. Se refera la ceva furturi facute cu cel putin 6 luni ... (vezi toată discuția)