avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare

buna ziua,ma numesc BOGDAN,sunt angajat in MARINA MILITARA si vreau un raspuns.Pot sa-i dau in judecata pt.orele suplimentare,lucrez de 5 ani la ei am aproximativ 400 h pe luna,stau la serviciu cate o saptamana,24 din 24,in afare de asta fac si servicii la 24h,oare este posibil asa ceva,cine a mai pomenit sa lucrezi 24-24,de luni pana luni si libere vai d noi,nu mai spun de conditiile improprii,sau sa fac serviu peste serviciu,este un abuz#-o,ma abtin de la foarte multe si sunt hotarat sa-mi dau U.M.,IN JUDECATA oare nu exista lege si pt ei,ce pot face,va multumescs si astept un raspuns la revedere.
Cel mai recent răspuns: bogdan83 , utilizator 10:50, 10 Martie 2009
bogdan83 a scris:

buna ziua,ma numesc BOGDAN,sunt angajat in MARINA MILITARA si vreau un raspuns.Pot sa-i dau in judecata pt.orele suplimentare,lucrez de 5 ani la ei am aproximativ 400 h pe luna,stau la serviciu cate o saptamana,24 din 24,in afare de asta fac si servicii la 24h,oare este posibil asa ceva,cine a mai pomenit sa lucrezi 24-24,de luni pana luni si libere vai d noi,nu mai spun de conditiile improprii,sau sa fac serviu peste serviciu,este un abuz#-o,ma abtin de la foarte multe si sunt hotarat sa-mi dau U.M.,IN JUDECATA oare nu exista lege si pt ei,ce pot face,va multumescs si astept un raspuns la revedere.id-ul meu este bogdan_ser83.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . patronii cer bani pt a aproba demisia cu preaviz. eu lucrez ... Georgi1301 Georgi1301 Buna ziua . Va rog mult sa mă ajutați cu o nelămurire Eu lucrez la un cazino din luna ianuarie , cu program 24h munca și 72 libere . Din luna martie ... (vezi toată discuția)
24 de ore de munca si 48 ore libere annmaria28 annmaria28 Buna ziua, Ce se intampla cand muncesti 24 de ore, iar 48 de ore sunt libere, fara a se tine cont de zilele legale libere (weekend, Paste, 1 Mai), iar ... (vezi toată discuția)
Masuri privind pensionarii militarii Vasile Tiron Vasile Tiron Sunt un ofiter in rezerva si imi desfasor activitatea incepand cu anul 2004 intr-o institutie publica(Primarie de municipiu). Am iesit la pensie la varsta de ... (vezi toată discuția)