avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cat dureaza divortul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cat dureaza divortul?

Buna ziua!
Cat dureaza procesul de divort,tinand cont Ca avem o fetita de un an??de obicei cate termene se dau?dureaza mai Mult pt ca e vara si perioada concediilor??
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:50, 22 Iunie 2013
O sa inceapa candva la anul procesul dv. Dupa aia, depinde de parti, poate dura 1-2 termene sau 5-6 termene. De la 2 luni la 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor Sorina_Sofia Sorina_Sofia Buna ziua. Rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt casatorita de 5 ani, avem un copil de 1 an si 9 luni. Eu vreau sa divortez de sotul meu din mai multe cauze: ... (vezi toată discuția)
Divortul si custodia totala amaliamaria_17 amaliamaria_17 buna seara!asi avea si eu o intrebare...sunt in divort cu fostul sot si impreuna avem o fetita de 2 ani si 4 luni....procesul de divort care l-am deschis eu ... (vezi toată discuția)