avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare SRL

Buna ziua!

Am un SRL infiintat in anul 2008. Nu am desfasurat niciun fel de activitate. Firma este pe 0. In 2009 firma a fost suspendata. In prezent pe site-ul Ministerului de Finante la Stare societate se afla: SUSPENDARE ACTIVITATE din data 29 May 2009.
Cei trei ani de suspendare s-au implinit in 2012 iar dupa cum am precizat mai sus starea ei este inca de suspendare desi suntem in 2013. Eu vreau sa o dizolv ...se poate cumva sa se dizolve din oficiu...fara a mai fi nevoita sa platesc acea suma de dizlvare??...si sincera sa fiu ..nu stiu care sun pasii de urmat pentru dizolvarea ei. Am auzit acum de un nou impozit forfetar pe 2013...si vreau sa scap de aceata firma intrucat nu am desfasurat nciun fel de activitate si nici nu vreau sa desfasor!! Astept raspuns! Multumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:12, 10 Iulie 2013
Sfatul meu este ca pentru a economisi timp si bani sa va adresati serviciului de asistenta juridica din cadrul registrului comertului pentru intocmirea/redactarea actelor.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iulie 2013
ContSters22713, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru societati cu activitate zero iulidiv iulidiv Buna ziua - am o societate care nu mai are activitate din 2004 si vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a nu plati impozit forfetar si ce tarife se ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de firma alexaama alexaama Am o societate comerciala cu raspundere limitate, in care sunt singurul asociat. Pe firma am cumparat o masina. In prezent firma este suspendata. Nu doresc sa ... (vezi toată discuția)