avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediu secundar - asociatie club sportiv - polisportiva
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediu secundar - asociatie club sportiv - polisportiva

Buna ziua . Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste deschiderea de sedii secundare in ceea ce priveste o asociatie club sportiv ,cu mai multe ramuri sportive. De exemplu daca in cadrul asociatiei se face inot 2 luni de zile pe perioada verii asociatia trebuie sa isi deschida sediu secundar? Alt exemplu : antrenamente de baschet, se inchiriaza o sala de sport 3 ore pe saptamana , se face un contract de inchiriere pe 6 luni, trebuie asociatia sa isi deschida sediu secundar? Va intreb aceste lucruri pt ca am discutat toate acestea cu un avocat, contabil, la judecatorie si nu sunt lamurita .......se tot confunda ONG cu SRL. Fiecare mi-a spus altceva. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Asociatie sportiva??? andrei86c andrei86c Buna ziua! Deschid un club sportiv in care sa am si activitate comerciala( articole sportive, bauturi etc. Ce ma sfatuiti sa deschid? Asociatie, Club, ... (vezi toată discuția)
Centru ingrijire batrani LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua tuturor. Vreau sa imi fac un centru de ingrijire pentru batrani. Am ales deja calea infiintarii unei asociatii non-profit. Am spatiul, urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru asociatie irinamaria32 irinamaria32 Buna ziua! Am o asociatie infiintata in 2011 si pentru a aplica pentru un proiect imi cer infiintarea unui punct de lucru in zona unde se desfasoara ... (vezi toată discuția)