avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie Sportiva???
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie Sportiva???

Buna ziua! Deschid un club sportiv in care sa am si activitate comerciala( articole sportive, bauturi etc. Ce ma sfatuiti sa deschid? Asociatie, Club, ???

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 18:32, 10 Februarie 2014
O asociatie poate infiinta o societate comerciala, profitul urmand a fi folosit pentru indeplinirea obiectivelor asociatiei. Poate vreti sa recurgeti la varianta asta.
Care e activitatea pe care doriti sa o aveti in principal? Sa practice sport membrii clubului, deci in principal o organizatie in beneficiu mutual? Sa faceti spectacol sportiv, incasand taxe de la spectatori sau pentru transmisii tv / radio, cum e la cluburile profesionsite de fotbal de exemplu? Sau sa prestati servicii specifice ex. de initiere, perfectionare, antrenament etc. pentru doritori nemembri, cum fac de ex. salile de fitness? Sau sa comercializati material sportiv si secundar sa si initiati sau perfectionati clientii in utilizarea lui ? In functie de asemenea aspecte se poate vedea care ar fi forma juridica cea mai potrivita....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, ... lunguemi lunguemi Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar - asociatie club sportiv - polisportiva kitris80 kitris80 Buna ziua . Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste deschiderea de sedii secundare in ceea ce priveste o asociatie club sportiv ,cu mai multe ramuri ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma o asociatie fara personalitate juridica in una cu personalitate juridica? DFlorin DFlorin Buna ziua. Suntem o asociatie fara personalitate juridca ca societate civila cu caracter sportiv constituita in baza Codolui Civil si a Legii 69/2000.Avem ... (vezi toată discuția)