avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Job part-time si indemnizatie crestere copil simultan?!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Job part-time si indemnizatie crestere copil simultan?!

Buna ziua! Pe 12 dec 2012 s-a nascut fetita noastra, eu beneficiind acum de indemnizatia pentru cresterea copilului, in cadrul unui CCC de 2 ani. M-ar interesa sa lucrez ceva de acasa, fara a pierde aceasta indemnizatie. Daca obtin un job part-time, un contract de colaborare sau poate un internship platit, atunci acestea duc automat la incetarea primirii indemnizatiei? Ce alte solutii am avea?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:42, 24 Iunie 2013
1. Orice venit profesional (din prestarea unei activitati) obtinut in perioada de CCC duce la suspendarea platii indemnizatiei pentru CCC.

2. Dupa ce implineste copilul 1 ani puteti sa aveti astfel de venituri si sa solicitati plata stimulentului de insertie de 500 lei lunar pana implineste copilul 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pt cresterea copulului pana la 2 ani sobeccorina sobeccorina buna ziua.am si eu o nelamurire.sunt in ccc pana in ianuarie 2015 ca atunci implinesc 2 ani de cand am nascut...cand trebuie sa ma prezint la munca la 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil diana16_ela diana16_ela Am si eu o nelamurire...eu acum sunt in concediu de crestere a copilului...am optat pt 2 ani...dar m-am gandit daca pot sa ma intorc la lucru cu program de 4 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ioana-otilia ioana-otilia daca m-am angajat, mai pot primi bani pentru cresterea copilului? am auzit ca se pierde insemnizatia si se primeste o \\"somatie\\" pana cand copilul face 2 ... (vezi toată discuția)