avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Domeniu de activitate: gradina zoo / gradina botanica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Domeniu de activitate: gradina zoo / gradina botanica

Cu ce domeniu de activitate este inregistrata o gradina zoo, sau gradina botanica?
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2013
lucdori, utilizator

Alte discuții în legătură

Am un pfa si ma ocup cu inchiriere tobogane gonflabile bebux bebux Buna,am un PFA si ma ocup cu inchiriere tobogane gonflabile.am participat la un festival organizat de primarie,am platit taxa de participare,am inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Plata tva institutie publica buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatoarea situatie: o instutie publica, inregistrata la anaf in scopuri de tva pt achizitii ... (vezi toată discuția)
Autorizari deschidere terasa/cafenea catabota catabota Buna ziua, Locuiesc vis-à-vis de Gradina Botanica la casa cu curte. Vecinul de langa mine a inceput construirea unei terase/bar fara a ma consulta. ... (vezi toată discuția)