avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Politist judecator si viceprimar executor organe ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Politist judecator si viceprimar executor organe comunale

In anul 1973 am construit o casa linga a parintilor mei pe o suprafata de 60 ari,iar in anul 1988 m-am pensionat,si am revenit acasa din alta localitate,am terminat casa si am locuit,dar nu am folosit terenul in jumatate cum a fost intabulat in anii 1990.Pe fondul neintelegerii cu sora mea care locueste in casa parintilor am deschis un proces de granetuire si dupa sentinta am primit vizita unui executor judecatoresc care a impartit terenul in jumatate anul trecut in lina mai.In urma cu doua saptamini a venit la mine seful de post si viceprimarul cu un baiat a surorii mele si a mutat tarusii deposedindu-ma de o parte de teren si mia spus sa-i dau actele de la tribunal ,la care i-am sugeret sa-i solocite surorii mele care de alfel la si chemat,cu ce sfaturi ma ajutati deoarece aceasta actiune a sefului de post este platita de sora mea nu este actiunea lui benevola ajutat de viceprimar sa para legala
Cel mai recent răspuns: vasile2020 , utilizator 18:49, 2 Iulie 2013
In conditiile in care impartirea terenului in litigiu in jumatate are drept temei hotararea instantei,actiunea sefului de post este abuziva
Daca detineti probe temeinice/martori care sa confirme afirmatiile dvs,sesizati oficial conducerea inspectoratului de politie din care face parte seful de post,detaliati succesiunea de evenimente,solicitati verificarea temeiniciei si legalitatii actiunilor sefului de post si dispunerea masurilor de respectare a hotararii judecatoresti
Nici seful de post, nici viceprimarul nu aveau voie sa faca acest lucru. Singurul care putea sa faca asa ceva era un executor judecatoresc, care putea sau nu sa fie insotit de politie si cu un act judecatoresc definitiv, pe care trebuia sa vi-l prezinte.
Faceti plangere penala la procuratura impotriva amandorura pentru abuz in functie. Dar repede sa nu pierdeti dreptul la petitie. O puteti trimitesi prin posta. De asemenea, prin actiune civila puteti - daca e cazul - sa cereti despagubiri pentru nefolosirea terenului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2013
ContSters67366, utilizator
Faceti plangere impotriva politistului la inspectorul-sef al inspectoratului de politie judeteana de care apartineti.Impotriva viceprimarului formulati o plangere pentru purtare abuziva. Impotriva amandurora si a surorii dvs. trebuie sa formulati plangere pentru tulburare de posesie si distrugere....Abia atunci se vor linisti apele....Si intabulati-va proprietatea asa cum o aveti in acte, ca sa fie opozabila tuturor.
proprietatea este intabulata ,dar politistul a luat ceva de la sora mea altfel nu intervenea dupa ce a trecut un an de la stabilirea granitei de catre executorul judecatoresc,modificind o sentinta judecatoreasca definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu doxypop doxypop De catava vreme am probleme legate de delimitarea terenului cu un vecin . Am solicitat unui expert topograf o delimitare exacta a terenului meu conform ... (vezi toată discuția)
Fotocopii dosar ! ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! As dori sa fac si eu fotocopii de pe un dosar aflat pe rolul postului de politie \\" x\\" , dosarul este pentru amenintari si hartuire dar domnii ... (vezi toată discuția)
Incalcarea unei sentinte definitive si irevocabile Bursuc_Georgeta_Maria Bursuc_Georgeta_Maria Buna seara. As dori sa va intreb ceva. Va relatez pe scurt despre ce e vorba: am castigat in instanta o servitute de trecere prin decizie definitiva si ... (vezi toată discuția)