avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca - chitanta mana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca - chitanta mana

am o hotarare judecatoreasca definitiva (vinzare locuinta cu chitanta de mana) ...toate bune si frumoase pana acum cind vreau sa fac ordinul prefectului , de ani buni de zile nu am constatat ca numele tatalui meu e gresit dactilografiat , undeva in nume in loc de E este I
Ce pot face ?
1 - ma duc la arhiva cu tatal sa repar greseala
2 - la un notar
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:17, 25 Iunie 2013
Ce să faceţi cu hotărârea judecătorească la notar sau în arhiva instanţei? :)

Tatăl dvs. trebuie să facă o cerere de îndreptare a erorii materiale, cerere întemeiată pe dispoziţiile art. 281 din vechiul Cod de procedură civilă. Cererea se adresează instanţei care a pronunţat hotărârea şi va fi soluţionată prin încheiere dată în camera de consiliu.
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa ajut instanta......intrebare: cum? anniela anniela Buna ziua, Pe scurt,proces de partaj ajuns in faza finala - hotararea succinta publicata pe internet - portalul instantelor - din care reiese o greseala de ... (vezi toată discuția)
Greseala inscriere in titlu de proprietate - respectiv hotarare definitiva si irevocabila! pimionela pimionela Cum se poate rezolva o problema rezultata in urma inscrierii gresite a tarlalei pe titlul de proprietate dupa care s-a facut partaj la judecatorie, greseala ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare! IVOAR IVOAR In urma unei contestatii la PV de contraventie(depasire limita viteza),adresata instantei si a respingerii acesteia,am primit Comunicarea hotararei..dar la ... (vezi toată discuția)