avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen contestatie decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen contestatie decizie de concediere

Buna ziua,
am trimis contestastia la decizia de concediere prin posta in penultima zi din termenul limita, ultima zi fiind zi nelucratoare. Se considera in termen depusa ? adica se ia in considerare data postei ca si data de depunere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 25 Iunie 2013
da, trebuie sa se ia in considerare data de depunere postala
Care este data de primire a deciziei de incetare a c.i.m.?
c.i.m. a incetat cu 01.05.2013 si am avut drept de contestatie de 45 de zile dupa cum era stipulat in decizia de concediere. eu l-am pus la posta din alta localitate in data de 14.06.2013.
Cand ati primit decizia de concediere? De la aceasta data incepe sa curga termenul de 45 de zile , care de fapt este de 47 de zile , potrivit dispozitiilor dreptului comun - prima zi cand incep si ultima zi cand se termina nu se ia in calcul.
decizia de concediere am primit-o pe 30.04.2013.

Alte discuții în legătură

Concediere art .65 ContSters296438 ContSters296438 care este termenul de contestatare ce trebuie trecut pe decizia de concediere, 30 sau 45 zile? care este data la care postul se considera desfiintat: data la ... (vezi toată discuția)
Concediere din initiativa angajatorului prin desfiintarea postului ContSters305382 ContSters305382 Buna ziua, Numele meu este C.D.. locuiesc in jud. Ilfov . Am fost concediata de la locul de munca din initiativa angajatorului, prin desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie concediere dana_gorj dana_gorj Am primit notificare de preaviz ca se desfiinteaza postul de conducere pe care il ocupam si pentru ca fusese aprobat program de disponibilzare pt cei care ... (vezi toată discuția)