avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTESTATIE DECIZIE CONCEDIERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTESTATIE DECIZIE CONCEDIERE

Am primit notificare de preaviz ca se desfiinteaza postul de conducere pe care il ocupam si pentru ca fusese aprobat program de disponibilzare pt cei care indeplineau conditii de pensionare incepand cu 01 iun 2017am fost concediata , Intrebarea mea este daca exista sanse de reusita in cazul in care contest decizia de concediere . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:46, 29 Iunie 2015
Nimeni nu va poate spune exact ce sanse aveti in instanta.

Dvs puteti contesta decizia de concediere la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul in termen de 45 de zile (nu se platesc taxe judiciare) pentru :
- neindeplinirea conditiilor de forma
- neindeplinirea conditiilor de fond.
Multumesc ....in dezia de concediere scrie ca poate fi contestata in 30 zile,e corect ?
Ce articol de lege este invocat pentru incetarea c.i.m.?
art 65-68
Termenul de contestare este de 45 de ziel, conform art.211 lit.a din Legea 62/2011.

Alte discuții în legătură

Drepturi de angajat in caz de concediere pe motiv de probleme financiare elenaaaa elenaaaa Am fost concediata de drept pe motive financiare, sunt de mai mai mult de patru ani in firma , au ramas colegi care sunt de un an si putin in firma, am ... (vezi toată discuția)
Concediere in aceasta perioada Senamiu Senamiu Am primit o notificare in care sunt anuntata ca incepand cu data de 13.04.2020 voi intra in preaviz deoarece nu mai au nevoie de serviciile mele ca au ... (vezi toată discuția)
Notificare nr16.09.2016 Srb Srb Prietena mea a primit aceasta notificare,f ciudat ca este cu data de 16. \"Incepand cu data de 17.10.2016 postul xxx va fi desfiintat in temeiul prevederilor ... (vezi toată discuția)