avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare nr16.09.2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare nr16.09.2016

Prietena mea a primit aceasta notificare,f ciudat ca este cu data de 16.
"Incepand cu data de 17.10.2016 postul xxx va fi desfiintat in temeiul prevederilor art 65 din legea 53/2003
Totodata va facem cunoscut faptul ca beneficiati de drepturile art 64(2) si art 67
Prezenta notificare nu reprezinta decizie de concediere( asta inseamna ca la sfarsit sunt obligati sa emjta decizia de concediere pt somaj?)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 1 Octombrie 2016
Da, este o notificare privind desfiintarea locului dv.de munca si incetarea contractului de munca, cu somaj, incepand cu 17.10.2016.
dar nu se poate contesta din moment ce cu 2 zile inainte i s-a spus sa nu isi faca absolut nicio grija in privinta locului de munca,iar acum au semnat o asemenea notificare cu data de acum 2 saptamani in urma?? nu este un fel de abuz sau bataie de joc putin la nivel moral?
Notificarea de preaviz nu se contesta , ci numai decizia de concediere.

Prin urmare, aveti posibilitatea sa contestati decizia de concediere la Tribunalul in raza caria aveti domiciliul sau locul de munca, in termen de 45 de zile de la data comunicarii deciziei, pentru:
- neindeplinirea conditiilor de fond
- neindeplinirea conditiilor de forma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere in aceasta perioada Senamiu Senamiu Am primit o notificare in care sunt anuntata ca incepand cu data de 13.04.2020 voi intra in preaviz deoarece nu mai au nevoie de serviciile mele ca au ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva eu1984 eu1984 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce inseamna concediere colectiva si daca se pot obtine salarii compensatorii in urma unei concedieri colective si cum poti ... (vezi toată discuția)
Concediere ThisIsWar ThisIsWar Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi referitoare la problema mea. Sunt economist la o firma si tin contabilitatea primara de mai mult timp, ... (vezi toată discuția)