Am primit notificare de preaviz ca se desfiinteaza postul de conducere pe care il ocupam si pentru ca fusese aprobat program de disponibilzare pt cei care indeplineau conditii de pensionare incepand cu 01 iun 2017am fost concediata , Intrebarea mea este daca exista sanse de reusita in cazul in care contest decizia de concediere . Multumesc !
va multumesc si as dori inca o informatie :desi aveam dreptul la transport gratuit la si de la lucul de munca,in urma unui control al corpului de control financiar intern, s-a constatat ca decontarea cheltuielilor de transport nu a fost legala (sustin ei ),nu au obtinut o hotarare judecatoreasca pt recuperarea debitului constatat dar seful meu ierarhic,mi-a solicitat un angajament de plata prin care eu am specificat ca voi depune lunar o suma...aceasta hartie nu se mai gaseste acum.....am trimis-o pe fax si s-a pierdut....dupa aprox 6 luni acelasi organ de control imi cere sa fac dovada realizarii masurii lasate anterior de recuperare a debitului si pentru ca nu depusesem decat o parte din debit la casierie ,mi-au solicitat sa trimit urgent o adresa biroului de calcul salarii prin care sa se retina din salariu restul debitului....s-au retinut sume rezonabile cateva luni...fiind propusa pt disponibilzare ca urmare desfiintarii postului ,debitul ramas de aprox 2300 lei mi s-a retinut fara nici o informare in 2 rate depasindu-se jumatate din salariu...intrebarea este : este tarziu sa actionez acum ? avand in vedere ca pe 02.06.2015 a fost emisa decizia de concediere...multumesc
Notificare nr16.09.2016
Srb
Prietena mea a primit aceasta notificare,f ciudat ca este cu data de 16.
\"Incepand cu data de 17.10.2016 postul xxx va fi desfiintat in temeiul prevederilor ... (vezi toată discuția)