avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am nevoie de un avocat...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am nevoie de un avocat...

Vreau sa dau in judecata o banca comerciala pentru neindeplinirea obligatiilor.Am facut comert cu o alta societate comerciala,metoda de plata fiind biletul la ordin.In urma unei livrari clientul meu mi-a dat un bilet la ordin,ce urma sa fie scadent in data de 2 decembrie.Banca clientului meu a trimis refuzul de plata dupa 4 zile,insa eu am primit biletul la ordin in original cu refuzul de plata de la banca cu care lucrez eu, de abia in 9 ianuarie.Stiu ca in tot acest timp cealalta societate comerciala a incasat bani,iar eu nu am putut sa fac poprirea pe conturi deoarece nu am avut refuzul de plata cu biletul la ordin,necesare unui executor judecatoresc.Drept urmare nu mi-am incasat banii din cauza bancii cu care eu am lucrat.
Am nevoie de un avocat pentru a ma reprezenta in proces,daca credeti ca putem avea castig de cauza va rog sa-mi lasati mesaj.
Va multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Bilete de ordin refuzat la plată din lipsă de disponibil: care sunt pașii legali pentru a ne recupera banii? tebaatusasula tebaatusasula Buna ziua, Noi ( societate comerciala ) am furnizat materiale si manopera ( executie lucrare ) unei alte societati. Aceasta din urma are un sold restant in ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin lory22 lory22 Buna ziua, am o intrebare : care este procedura in cazul in care un client a emis un bilet la ordin cu scadenta si nu a putut fi incasat la data specificata ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat la plata rh rh Am avut un bilet la ordin emis de o societate comerciala scadent 20.04.2012.Bilet era corespunzator completat.Trimis spre incasare de banca mea in termenul ... (vezi toată discuția)