Vreau sa dau in judecata o banca comerciala pentru neindeplinirea obligatiilor.Am facut comert cu o alta societate comerciala,metoda de plata fiind biletul la ordin.In urma unei livrari clientul meu mi-a dat un bilet la ordin,ce urma sa fie scadent in data de 2 decembrie.Banca clientului meu a trimis refuzul de plata dupa 4 zile,insa eu am primit biletul la ordin in original cu refuzul de plata de la banca cu care lucrez eu, de abia in 9 ianuarie.Stiu ca in tot acest timp cealalta societate comerciala a incasat bani,iar eu nu am putut sa fac poprirea pe conturi deoarece nu am avut refuzul de plata cu biletul la ordin,necesare unui executor judecatoresc.Drept urmare nu mi-am incasat banii din cauza bancii cu care eu am lucrat.
Am nevoie de un avocat pentru a ma reprezenta in proces,daca credeti ca putem avea castig de cauza va rog sa-mi lasati mesaj.
Va multumesc anticipat!!!
Bilet la ordin
lory22
Buna ziua, am o intrebare : care este procedura in cazul in care un client a emis un bilet la ordin cu scadenta si nu a putut fi incasat la data specificata ... (vezi toată discuția)