avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilet la Ordin refuzat la plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilet la Ordin refuzat la plata

Am avut un bilet la ordin emis de o societate comerciala scadent 20.04.2012.Bilet era corespunzator completat.Trimis spre incasare de banca mea in termenul legal.
Banca emitentului a refuzat B.O pe motic ca firma re poprire pe conturi de la organele statului
Ce pot sa fac sa imi recuperz suma -destul de mare 50.000 Lei
Cel mai recent răspuns: ISABELLA NICA , Mediator 13:28, 24 Aprilie 2012
Biletul la ordin ajuns la scadenta se investeste cu formula executorie de catre instanta, apoi contactati un executor judecatoresc pentru inceperea executarii silite impotriva debitorului - prin poprire, executare silita a bunurilor mobile, imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala mariusbm mariusbm Buna ziua, Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Se poate executa un bilet la ordin daca refuzul este neinscris la cip catalin_hertz catalin_hertz Buna ziua am si eu urmatoarea situatie. Am eliberat un b.o acum 3 ani de zile catre o firma ca si garantie cu care am avut relatii comerciale cateva ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit ioanvasiliu ioanvasiliu anul trecut am dat marfa la o soc. com. si mi-a dat b.o. inainte de data scadenta biletului m-a sunat debitorul si m-a rugat sa nu bag b.o. in banca ca imi da ... (vezi toată discuția)